Ligplaatsen Winschoten

De jachthaven in Winschoten biedt plek aan 100 boten. De sanitaire voorzieningen zijn onlangs geheel vernieuwd en vanzelfsprekend zijn er toiletten, douches, walstroom en watertappunten. Ook is er een vuilwaterstation.

Bent u op zoek naar een vaste ligplaats? Wij hebben zomer en winterligplaatsen tegen een zeer aantrekkelijk tarief. De vaste ligplaatshouders en ook de passanten kunnen gebruikmaken van de voorzieningen in de haven.

Jachthaven Winschoten verwelkomt graag passanten die tijdelijk een ligplaats willen hebben. Alle faciliteiten van de jachthaven staan tot uw beschikking en uw boot ligt op loopafstand van het gezellige centrum van Winschoten. Wilt u een ligplaats aanvragen? Neem dan contact met ons op! Natuurlijk bent u altijd welkom in onze haven!

Route

De haven in Winschoten is te bereiken via het Winschoterdiep, die uitkomt in de Rensel en de Pekel-Aa. Deze vaarroute is ook toegankelijk voor de binnenvaart.

 • Ligplaatsen seizoen/passanten Winschoten - Havenbeheer Oldambt

  Ligplaatsen Winschoten

  De Renselhaven heeft vaste ligplaatsen en passantenplekken ter beschikking. De haven is centraal gelegen in het centrum van Winschoten en op loopafstand van vele winkels.

  Lees verder »
 • Camperplaatsen Winschoten (Groningen) - Havenbeheer Oldambt

  Camperplaatsen Winschoten

  De Renselhaven beschikt over een aantal mooie camperplaatsen met verharde ondergrond. Voorzieningen zoals toilet, douche, stroom en water zijn voor handen.

  Lees verder »
 • Contact jachthavens - Havenbeheer Oldambt

  Reserveren?

  Wilt u met de boot of camper Renselhaven Winschoten bezoeken, of bent u op zoek naar een vaste ligplaats voor het seizoen? Wij verzoeken u tijdig te reserveren!

  Reserveren »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.