Camperplaatsen Winschoten

Helaas kunt u bij ons geen camperplaatsen reserveren.

Camperaars zijn van harte welkom in de jachthaven van Winschoten. Wij hebben 20 ruime verharde camperplaatsen direct aan het water. De jachthaven bevindt zich op loopafstand van het gezellige centrum van Winschoten. Ideaal om te shoppen of als u één van de vele evenementen die in Winschoten georganiseerd worden wilt bezoeken.

Er is een watertappunt aanwezig. Ook kunt u tegen betaling gebruik maken van de stroomvoorziening. Verder kunt u gebruik maken van al onze nieuwe faciliteiten zoals de toiletten en douches. Speciaal voor campers is er een vuilwater loosput aanwezig.

Prijs

Overnachten in uw camper kost € 14,00 voor 2 personen exclusief toeristenbelasting. Stroompalen met muntapparaat en waterpunten zijn aanwezig.

Adres

De camperplaatsen zijn te bereiken op het volgende adres: Hellingbaan 4, 9672 BM Winschoten

Bekijk de virtual tour • Ligplaatsen seizoen/passanten Winschoten - Havenbeheer Oldambt

  Ligplaatsen Winschoten

  De Renselhaven heeft vaste ligplaatsen en passantenplekken ter beschikking. De haven is centraal gelegen in het centrum van Winschoten en op loopafstand van vele winkels.

  Lees verder »
 • Camperplaatsen Winschoten (Groningen) - Havenbeheer Oldambt

  Camperplaatsen Winschoten

  De Renselhaven beschikt over een aantal mooie camperplaatsen met verharde ondergrond. Voorzieningen zoals toilet, douche, stroom en water zijn voor handen.

  Lees verder »
 • Contact jachthavens - Havenbeheer Oldambt

  Reserveren?

  Wilt u met de boot of camper Renselhaven Winschoten bezoeken, of bent u op zoek naar een vaste ligplaats voor het seizoen? Wij verzoeken u tijdig te reserveren!

  Reserveren »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.